tiistai 8. maaliskuuta 2011

Suomalaista ruokaa Pariisissa osa 2

Coucou! :)

Sain kiitos yhden lukijani suosituksesta idean mennä testaamaan toinen suomalainen ravintola Pariisissa, Estelle's Café. (huomaa aikasempi juttu MilleLacs-ravintolasta) Varasin pöydän etukäteen (ravintola on pieni eli kannattaa ehdottomasti tehdä varaus) lauantai-illalle. Kävin eka drinksuilla Bastillessa Emman kanssa, mistä sitten käveltiin ilman karttaa paikallisilta ohjeita kysellen perille asti ravintolaan, jossa meidän seuraan liitty myös Satu ja Miina eli oltiin kunnon suomalaispoppoolla liikentees :)

Estelle's Café sijaitsi rauhallisella pikkukadulla sivummalla Bastillen vilinästä ja ravintola oli tunnelmaltaan lämmin ja intiimi, pöydät on lähekkäin toisiaan :) Ruokalista tuotiin saman tapaan kun MilleLacissa niin isolla liitutaululla pöydän viereen. Pienenä miinuksena meidät yllätti vähän opiskelijoiden makuun kalliimpi hintataso, joten päätettii jättää alkupalat väliin (Satu himoitsi karjalanpiirakoita alkupalaks, mut ne olis ollut 14e mikä oli kallein alkuruoka)

Estelle's Café


Mulle ei ollut listalla varsinaisesti mitään, mitä olisin kasviskalagluteenittoman ruokavalioni puolesta syödä, mutta onneks paikan omistaja ja illan aikana tarjoillut Estella ehdotti mulle pääruoaks kasvislautasta, mikä olin muuten todella hyvää! Siinä oli jopa gluteenitonta porkkanalaatikkoa, mikä tuntui ihan luksukselta :) Satu ja Miina tilas karjalanpaistia. Siel ravintolas oli kai just sinä iltana aloittanut uusi ranskalaistarjoilija, joka oli vähän hermostunut ja kuuli sit karjalanpaistin kaalilaatikoks... No sitten Satu ja Miina joutu vähä odottaa pääruokia, mutta ei se pahemmin haitannut meidän hyvää fiilistä. Mun mielestä yks erittäin positiivine juttu tos Estelle's Cafés oli et siel oli listalla myös muutakin ruokaa kun suomalaista, Emma tilas pääruoaks tandoorikanaa :)
herkullinen kasvislautanen
itämaista kanaa

karjalanpaisti


Tytöt kehu kovasti ruokiaan, tykkäsivät kovasti ja oli täysin hintansa arvoista :) Annokset oli reilun kokosia eli nälkä lähti hyvin, vaikkei alkuruokiaa otettukaan. Samaa mieltä olin mäkin... Mä ja Emmahan oltiin siel MilleLacis vähän aikaa sitten nii ei voinut olla vertailematta näitä kahta paikkaa ja kaikki pisteet meni kyl Estelle's Cafén hyväks niin ruuan kun ravintolan tunnelman ja palvelunkin puolesta  (ainoo miinus oli tosiaan hintataso ja tarjoilijan pikku mokailu).

Jälkkäriks pyysin jotakin hyvää gluteenitonta ja Estella kertokin, et tekee välil gluteenitonta suklaakakkua ja et jos ilmottaa etukäteen gluteenittomuudesta nii tällästä ois mahdollista saada :) Tällä kertaa sain vaniljajätskiä jonkun herkullisen suklaajutun kera, näytti vähän hassulta, mut oli ihanan makuista :) Satu tykkäs paljon fondant au chocolatstaan.

Miinan kans
Satun fondant au chocolat
mun gluteeniton suklaavaniljajätskiannos
jälkkärisnapsit
Yllätyksenä saatiin myös lopuks valita jälkkärisnapsit, jotka talo tarjos meille :) Kaikin puolin illasta ja paikasta jäi tosi positiivinen fiilis, varasin jo pöydän uudelle kerralle :) Erityisplussan mainitsisin keliaakikkojen hyvästä huomioimisesta ja lämpimästä ilmapiiristä :) Ja tietenkin seura oli parasta <3

Onks muilla kokemuksia tästä ravintolasta? :)

Bisous!

Mimi

1 kommentti:

  1. Kummipoikani, joka asuu Pariisissa, aloitti juuri työt Estellen kahvilassa :D

    VastaaPoista