maanantai 21. maaliskuuta 2011

Hassu Duplexin portsari ja kiva päivä Disneyllä

Coucou! :)

Vihdoin ehdin päivittään tänne viime viikon kuulumisia Santun ja Marin kanssa vietetyistä vikoista päivistä :) (Berliinipäivitys tulee kohta) Charlotelta kuulin sellasesta sivustosta kun La Fourchette, jonka kautta voi varata pöydän ravintolaan ja saada erikoistarjouksia, mm.-50% pois laskusta. Sen kautta tosiaa sitte hain ravintolaa tästä17. kaupunginosasta Rome- metroaseman läheltä saman päivän illalle (tiistaille) ja varasin 4 hengelle pöydän Bistrot des Vignes'ta. Tarjouksena sinne oli kaksi ruokalajia + lasi viiniä 19 euroa.




Mari ja Charlotte :)
Palvelu oli tosi ystävällistä ja nopeaa, ruoka oli kaikilla tosi onnistunutta. Menusta löyty kaikkii ranskalaisii juttui mutta myös cheeseburger :D Mari ja Santtu toivo et mennää ranskalaisee ravintolaa ja sit ne tietty tilas tuolla just ne cheeseburgerit hehe :D Hinta-laatusuhteeltaa erinomainen paikka, paljon kalliimman oloinen kun hintatasolta odottais. Keliaakikkona sain hyvää kohtelua! Selitin ranskaks mun ruokavalion ja tarjoilija kävi sitten kysymässä kokilta, mikä mulle sopisi listalta. Söin sitten kampasimpukoita vihannesta kanssa, mikä ei ollut listalla mut kokki sovelsi ja oli tosi hyvää :)


kampasimpukoita kasvisten kanssa
Mä olin vähä väsyny tona päivänä mut Santtu ja Mari sai mut innostuun lähteen Duplexiin ton ravintolan jälkeen, Charlotella oli kouluhommii niin mentiin sit kolmisin. Mut ihan uskomatonta että saatiin Mari pääseen sisään sinne! :) Marihan ei oo ihan viel täyttänyt 18, mikä on ikäraja klubeille täällä (sitten se on se naamaraja mikä ratkasee, ei pääse välttis sisää vaik ois ikää) No jonotettii siihe ja ku päästii siihe ovelle nii ne kaks portsarii pysäytti meiät ja kysy et minkä ikänen Mari on. Sanoin ranskaks että 18. Tietenkin ne vaati sit esittään carte identité ja selitin et Marilla on vaa passi mukana Ranskassa eikä se kanna sitä mukanaan. No ne yritti sit pyytää et oisko mitää korttii, mistä näkyis syntymäaika (samallahan oli tosi hyvä ettei Marin ilmekää värähtänyt kun se tai Santtu ei ymmärrä sanaaka ranskaa) Mä sanoin et Mari on Suomesta ja ei me tajuttu et tarvittais passi mukaa baariin ja olin et ihan varmana Mari on 18. Sen jälkee se  portsari näytti sillai kädellä et menkää pois ja juuri sillä hetkellä siihen tulee kolmas portsari joka sanoo "Huamenta!" :D Mari nauraa ja sanoo et "Huamenta" takas sille ja sit se portsari näyttää et tulkaa sisää :D Aika cool. Mistä ihmeestä voi tollasee tilanteesee tupsahtaa ranskalaine portsari, joka osaa yhden sanan suomee (aika hassuu sinänsä et klo 12 yöllä tulee Huamenta Duplexin ovella......) että aika hyvä tuuri! :) Duplexis oli se alakerta auki ja se täytty aika nopeesti, me tanssittii lähinnä koko aika ja juotii muutamat drinkit. Kahden jälkeen lähettii sitte nukkuun :)

Duplexista


Aamulla suunnattiinki sitte Disneylandiin, herättiin pirteänä kympin aikaan :D Disneylle pääsee kätevästi Rer-junal ihan tosta mun läheltä suoral linjalla, se matka kestää vajaan tunnin. Syötiin siin matkalla eväät ja oltiin perillä yhen jälkee. Me ostettii liput Walt Disney Studiosille, se maksa vähä yli 50e. Se Walt Disney Studios on auki vaan kuuteen asti mut lähettii enivei jo viiden aikaan kun muutamassa tunnissa ehdittiin kiertää hyvi kaikki mitä haluttiin :) Mä voin vaa sanoo, ettei missää nimessä kannata mennä siihe Twilight-torniin, missä mennää sellasella kauhuhissillä, joka tippuu koko ajan kerroksia ja koskaa ei tiedä koska se taas tippuu vapaas pudotukses ja kuinka pitkän matkan. Aivan kamala!! Oon mäki ollu vaikka missä vempaimissa ja pahimmissa vuoristoradoissa mut en oo nii paljon pelänny koskaan kun siinä.

odoteltii RERia Charles de Gaulle Étoilella

poseeraus hipon kanssa

Pyydettiin ohikulkijaa ottamaan meistä kuva Buzz Lightyearin kanssa. Eikö ookki hieno rajaus?? :D

Santtu Toys Story landissa


Se Toys Story land-osa, mikä on aika uus nii oli aika pettymys. Se on kai tarkoitettu pienimmille lapsille, ei ollu mitää jännii laitteita.Mut ehdottomasti jos menee tonne Disneylandii niin suosittelen ennemmin tota Walt Disney Studiosia sen perus Disneyparcin sijasta! Tuol Walt Disneyl oli oikeesti hurjii laitteita :) Etenki se Nemo-vuoristorata oli supermakee ja myös se Aerosmith musiikkivuoristorata :) Pääsen ny uudestaan tonnekki viä ku Jupi ja Jetro tulee :)


Disneyn jälkeen mä olin tosi väsynyt ja poikki, jotenki aina tollasen huvipuistoseikkailun jälkee on voimat loppu ku mä jännitän nii kauheesti noita laitteita et se vie kauheesti energiaa :D Vietettiin sitte koti-iltaa :) Santtu ja Mari siivos, mä kokkasin :)

kikhernetomaattipastaa ja fetasalaattia

Kiitos ihanasta vierailuista Mari ja Santtu! <3

Bisous,
Mimi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti