tiistai 5. heinäkuuta 2011

Himosjuhannus



Heippa! :)

Juhannuksesta on aikaa jo yli viikko, joten onneksi siitä biletyksestä on jo ehditty toipua. Tää juhannus oli mulle toinen vuosi peräkkäin Himoksella, mutta tällä kertaa mökki oli sitten parhaimmasta päästä :) Vuokrattiin 14 hengen poppoolla Päijänteen Helmi 1, jonka juhannusvuokra oli 3000e plus siihen päälle siivouskulut, late checkout jne. Koko rahan edestä nautittiinki sit mökistä ja oli sen arvoinen :) Juhlatunnelman takuuvarma kohottaja oli poreallas ja vaahtobileet :) Ainoa miinus mökissä oli, että naapurimökistä oli suora näköala meidän porealtaaseen. Olikin sitte porukkaa aina väliin tuijottamassa meidän bileitä :D Löydettiin myös vasta vikana päivänä mökin toinen jääkaappi eli tietenkin siinä vaiheessa kun sille ei enää ollut käyttöä :D

oma ranta :) kävin uimassa!




Juhannus kului saunassa, poreissa, vaahdossa, grillauksessa ja festareilla :) Mul ja Saaral oli perjantaille festarilippu ja käytiin katsomassa Laura Närhi, Pariisin Kevät sekä Kaija Koo. Kaija Koo oli aivan loistava ja oltiinkin ihan fiiliksissä keikalla :) Myös mun ystävä Toni tuli kylään meiän mökille lauantaille kaverinsa Antin kanssa kun ne oli telttailemassa festareilla.




Vesipedon kylpyvaahdolla saa aikaan kunnon vaahtobileet! :)





Surullisin käänne juhannuksessa oli mun Jojo-siilin hukkuminen, mutta onnellista oli Jojon löytyminen jälkeenpäin, kiitos HimosLomien :) Ja niin mun jalkapohja parantu onneks nopeesti siitä lasinsirusta. Heheh pakko myöntää mut se lasinsiru oli peräisin mun itsehajoittamasta valkkarilasista :D ei tullut lasinsirua vaikka käveltiin kilometritolkulla paljain jaloin festarialueelle ja takas.. Mä en tykkää käyttää kenkii kesällä. Juhannuksen soittolistalla olivat tietenkin Häissä, Reggaerekka, Silkkii, Selvä päivä ja Poika saunoo niiku olivat varmaan joka puolella Suomea :)

Mul on pienestä asti aina ollu juhannuksen jälkeen se fiilis et nyt alkaa joulunodotus. Jouluhan on seuraava juhla joka tulee ja jotenki musta juhannuksen loppu merkkaa sitä hiljalleen alkavaa joulun odotusta (tiedän, kuulostaa hullulta tää ajatus kun on kesä:D) mut niinhän se vaan on. Miks eka puolisko vuotta on täytetty juhlilla ja tokalle puoliskolle säästetty vaa juhannus ja joulu :D Mutta vielä on kesää jäljellä.. :)

Bisous!

Mimi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti