sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Häissä

Coucou! :)

Viikonloppu meni upeissa häissä Vanajanlinnassa! Elämäni ensimmäisissä häissä, mutta vertailupohjaa löytyy kun lempiohjelmiani on Neljät Häät (Suomiversio, jenkkiversio, brittiversio), Satuhäät, kaikki hääohjelmat.. Niin odotin todella paljon noita häitä :) Sulhanen Jykä on mun iskän paras kaveri. Avekiksi lähti onneks Satu kun Chris ei päässyt. Kun ajettiin hääpaikalle niin se maisema sykähdytti heti: pitkä korkeiden puiden reunustama tie, joka johti itse linnaan.



Vanajanlinna henki historiaa ja joka puolelle sai katsella ihastellen, se oli vaan niin ihana ja rauhoittava paikka. Täydellinen hääpaikka! Meillä oli huone linnarakennuksen 3.kerroksessa. Huoneen sisustus sopi hyvin linnan tyyliin ja kaikki huoneet oli vähän erilaisia.


Mä olin laittanut itse kotona valmiiksi meikit ja hiukset koittanut epätoivoisesti kihartaa (puolentoistatunnin hiustenlaiton lopputuloksena hiukseni näyttivät kuin olisin nukkunut niillä 2 päivää, Satu vähän autto sit fiksaileen :D). Nautittiinkin sitten ensiksi hotellihuoneella mun porukoitten ja heidän ystävien sekä sulhasen kanssa samppanjaa, Taittingeria :) Siitä sitten suunnattiin linnan pihalle puutarhaan, jossa vihkimisseremonia pidettiin. Ilma oli aurinkoinen ja paahtavan kuuma.




Morsian Satu näytti todella kauniilta, kun hän isänsä saattelemana käveli pihaan Prinsessa Ruususen musiikin soidessa. Pappi - tai siis piispa oli aika erikoisen oloinen, sen puhe oli aika mielenkiintoinen :D Seremonian pitäminen siinä ulkona oli tosi kaunis idea ja paikka täydellinen. Kuitenkin yhtäkkiä alkoi tuulla ja jyrähdellä, siinä just kun seremonia oli alkanut. Vaikka vielä ihan hetki sitten paistoi aurinko ja sää oli mitä upein. Se tuuli vaan voimistu ja puista lenteli siitepölyä ja muita hiukkasia vieraiden kampauksiin ja pukuihin. Ukkonen ilmoitteli tulostaan... En pystynyt sitten niin hyvin keskittyyn, mitä pappi sanoi kun aloin jännittään, että alkaako sataa. Ekat pisarat tuli ja henkilökunta riensikin heti tuomaan sateenvarjoja onneks :) Vihkiminen sujui kuitenkin hyvin ja säästyttiin kaikki suuremmilta pisaroilta. Hääpari kyydittiin hienolla autolla kuvauksiin ja me vieraat siirryttiin juhlapaviljonkiin odottelemaan hääparia. Tarjolla oli heti skumppaa ja se lasi ei kyl ehtinyt tyhjentyy mul ikinä kun aina kaadettiin lisää :D

upea hääpari :)

pieni sade ei haitannut




Juhlapaviljonki oli juhlapaikkana täydellinen. Sateen ropina ja jyrähtelyt loivat vaan tunnelmaa, onneksi ehdittiin sisälle ennen pahinta sadetta :) Ohjelmassa oli hääparin onnittelu, maljojen kohottelua ja tietenkin hyvästä ruuasta nauttimista. Oltii turhaa Satun kaa jännätty et onkohan meille mitää ruokaa... ja että oliko! Niin montaa eri sorttia, etten pystynyt oikein enää pääruokaa syömään kun alkuruokabuffet oli jo niin runsas :) Todella herkullista kasvispainoitteista ruokaa ja melkein kaikki oli gluteenitonta, en ollut edes  ilmoittanut mun ruokavaliosta etukäteen. Henkilökunta oli todella ystävällistä ja yks niistä kokeista on se tv:stä Top Chef-ohjelmasta tuttu kokki. Mun viinilasi oli aina täynnä, että en tiedä yhtään montako lasia join. Ja skumppaakin oli koko ruokailun ajan :D Ei voi sanoo et kukaa ois jääny janoiseks tai nälkäiseks, niin yllin kyllin oli kaikkea. Pääruuan jälkeen ohjelmassa oli taikurin show. Se oli oikeesti tosi taitava taikuri ja hauskuutti hyvin koko yleisöä, mä ainakin nauroin :) En olettanut, että mulle ois gluteenitonta kakkua mut tarjoilija tuli oikee ohjaa mut henkilökohtasesti oman kakkuni luo :D Kakkujen jälkeen ohjelmassa oli mm.häätanssi, joka oli uudelleensovitettu kaunis Nothing else matters. Sen jälkeen hääpari tanssi myös perinteisen häävalssin.


kakun leikkaus :)

häätanssi
Morsian myös ryöstettiin ja sulhanen sai vaimonsa takaisin laulamalla :) Ilta jatkui paviljongissa 24 asti tanssin merkeissä. Bändi oli loistava! He soittivat tosi erilaisia biisejä, tuli rokkia ja uudelleen sovitettua Madonnan Hung uppia ja Rihannaa... Sellasta musaa, että kaikenikäiset vieraat viihty tanssimassa kukin tyylillään. Harvoin sitä tulee jorattua omien vanhempiensa kanssa :D Oli kyl superhauskaa :)

pienissä häissä


Jykän tyttö Alina, jonka kanssa vietettii paljon aikaa illalla :)


Puolen yön jälkeen siirryttiin jatkoille salakapakkaan :) Sielläkin oli livebändi soittamassa.  Päästimpä tanssimaan myös Jare&VilleGallen Häissä-biisikin :) Satun kans ei oltu ihan pilkkuun mutta melkein. Puol 3 maissa palattiin meidän huoneeseen ja mä jutskailin viel Skypessäki Chrisin kans ennenku mentii nukkuun. Näin unta, että olin Pariisissa! No ei ollut paha herätä Vanajanlinnastakaan.. :) Aamupala oli ihana, vaikka olo aikas väsynyt.

Satukin tykkäs tosi paljon ja varmaan kaikki vieraat, kuka ei vois tykätä noin upeesti järkätyistä häistä, joissa tunnelma oli koko ajan katossa :) Ei ihme, että Räikkösetkin halusivat mennä naimisiin tuolla. Mun ja Satun mekot hajosivat, kertoo varmaa parhaiten siitä miten hyvää ruoka oli :D Laitan oman tyylipäivityksen juhla-asuvalinnoistani :)


Ootteko te päässeet häihin tänä kesänä? :)

Bisous!

Mimi


ps. Satun kanssa järkeiltiin sitä sanontaa, että tulevan miehensä tapaa häissä. Se on lohduttavaa ja toivonkin niin käyvän! Koska ainakin omissa häissä toivottavasti hihhh :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti