sunnuntai 7. elokuuta 2011

Reissuvalmisteluja

Salut!

 Lähtö lähestyy. Oon saanut vihdoin siivottua mun kämpän, joten pakkaaminenkin on ollut helpompaa kun lattialla mahtuu jopa kävelemään. Oli hyvä idea siivota koko vaatekaappi, koska siinä samalla pysty sit kätevästi katsoon matkavaatteet :) Mahdollisimman vähällä määrällä lähden, että pystyis tuomaan jotain sieltä Suomeen sitten. Ajattelin myös pärjätä vain kolmilla kengillä: kahdet sandaalit ja korkkarit. Ei saa siis sataa, jos en ota mitään tennareita. Elokuussa pitäisi sataa kaikkein vähiten, luotan siis siihen. Matkaohjelmakin on selkiytynyt :) Saavun San Franciscoon Suomen aikaa ti-ke välisenä yönä, mutta San Franciscon aikaa iltapäivällä. Suunnataan siitä ensin Sonomaan Chrisin perheen luokse, missä vietetään pari päivää. Ihanaa nään heidän perheen beaglesit, oon nähnyt niistä paljon kuvii ja livevideoo nii ootan innolla näiden koirien näkemistä. Vähän jännittää tavata Chrisin vanhemmat ensimmäistä kertaa ja varmaan edustan hienosti jetlagisena ja lennoista väsyneenä. En oo väsyneenä yhtää parhaimmillani, toivottavasti mulla ei sitte oo siihe lisäks päälle vielä nälkä nii apua. En stressaa en :D  Tilasin lennoille jonkun vegaaniruuan, toivon et ne sattuis oleen samalla gluteenittomia kun sellasta vaihtoehtoo ei ollut. Sonoman jälkeen meen kaksin Chrisin kans Lake Tahoelle mökille rentoutumaan ja rauhoittumaan muutamiks päiviks. Käydään sieltä myös Emerald Bayssa ja Tahoella on myös joku Shakespeare Summer festival eli mennää varmaa teatteriinki :)  Sit San Franciscossa muutama päivä shoppaillen ja bilettäen :) Sen jälkeen vuorossa on Monterey ja Carmel, jotka sijaitsee Atlantin rannalla. Siellä pääsee rannalle :) Viimeisenä ennen mun paluuta ois sitten Yosemite kansallispuisto tai Santa Barbara (onko suosituksia kumpaan kannattais mennä?? hih) Niin ja mennää jossain välissä uhkapelaileen minilasvegasiin eli Nevadaan Renoon. Yhteensä on reissussa 15 päivää :)

Sonoma (viinipelloista tunnettu paikka)

Lake Tahoe- suosittu lomakohde kesällä ja talvella

SF

Monterey


Yosemite
(kuvat otettu kaikki Googlen kuvahausta paikan nimellä hakemalla)

Aina kun oon lähdössä pidemmälle reissulle niin tuun yleensä vähän luulosairaaks eli luulen tulevani kipeeks. Onneks en kyl taidakaan olla tulossa kipeäks, ehkä vitamiinit ja terveelliset ruuat auttoivat. Tää viikko on mennyt hurjan nopeasti kun oli uusi työ ja se ratsastuskurssi. Perjantai-illalla oli upea maastoretki heppojen kanssa, tuli sellasii onnistumisen kokemuksii että jes :) Eilen en oikein saanut aikaseks mitään kun huilaamista ja siivoamista. Olo parani vähän loppuiltaa kohti väsymyksestä ja menin Saaran luo istuun iltaa. Käytiin myös Vastarannan kiiskessä pelaamas kimblee ja aliasta (meidän kantis Kerhonen oli jo mennyt kiinni). Tänää kävin Lasipalatsilla kahvilla aamulla kun yks mun lukiokaveri haastatteli mua Hesariin :D Päädyn sitten sinnekki joskus jos joku bongaa.


Mieleen ei nyt  mahdu oikein muuta kun reissuunlähtö. Paras tapa valmistautua matkaan on mun mielestä rentoutuminen ja ajoissa kaiken pakkaaminen matkastressin välttämiseks. Syön sellaista tosi suomalaista kotiruokaa: kokkasin suurinta herkkuani kanttarellikastiketta ja söin sitä perunamuusin ja savustetun nieriän kanssa. Ei tuu sit nii helpol ikävä suomiruokia,saa nähä mitä oikein syödään jenkeissä. Ainakin oon Chrisin kans etukäteen googlaillut San Franciscossa mm. leipomon, joka valmistaa gluteenittomia kuvankauniita cupcakeseja! :) Päivittelen matkakuulumisia myös reissun päältä, jos vain suinkin ehdin. Kunhan nyt vaan pääsen perille asti, mama jo epäili, etten osaa vaihtaa Heathrow'lla konetta :D Saa nähä miten käy! :)


bisous bisous,
Mimi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti