torstai 15. maaliskuuta 2012

Simpukat ja tatska kiireisen arjen keskellä

Coucou! :)

Oravanpyörä pyörii, mutta joitain kivoja nautintoja on elämään myös mahtunut :)

Kävin Heidin ja Manun kanssa eilen herkuttelemassa simpukoita ravintola Perhossa. Simpukat ei ollut mitään pakastetavaraa vaan tulevat keittiöön elävinä. Ne oli tosi isoja simpukoita ja hurjan hyviä, kiitos ihanien kokkiystävieni Mannan ja Helenan :) Puoli kiloa simpukoita maalaisranskalaisten kanssa maksoi ainoastaan 12 euroa. Toi Perhohan on siis kokki- ja ravintolakoulu eli kaikki kokit ja tarjoilijat siellä on opiskelijoita. Jälkiruuat oli ihan kuin jostai fine dining paikasta! (hinta vain 6e)  Niin kauniisti aseteltu ja makuja yhdistelty. Meidän tarjoilija oli varmaan ekaa päivää töissä, se oli aika suloinen kun kaatoi meidän isot viinilauset ihan täpötäyteen. Kun kysyttiin, että mistä päin noi simpukat tulee niin se vastasi, että Stockmannilta :)

les moules marinières

maitosuklaamoussea ja popcornjäätelöä

passionhedelmäkakku ja mangosorbettia

Suosittelen siis lämpimästi meneen herkuttelee simpukoita ja edullisia jälkiruokia Perhoon :) Ajattelin mennä joku päivä testaamaan niiden lounaan myös.

Mutta ihan toiseen aiheeseen, nimittäin arvatkaa mitä huomenna tapahtuu!!! 7 kuukauden odotus on vihdoin tai siis jo päättynyt (mennyt niin nopeesti tää aika apuaa...) mulle tehdään huomenna tatuointi Bound Tattoossa! Oon nyt kuukauden ajan tuijotellut joka päivä sitä kuvaa, siitä asti kun sain valmiin piirroksen kuvasta. Se on ollut mun mielestä joka päivä hieno niin toivottavasti se on sitä myös jokaisena loppuelämänikin päivänä. Ainakin luotan siihen, että tatuoija on todella taitava ja lahjakas, ei tollaset puolen vuoden jonot syntyis muuten ja toisekseen hänen aiemmat työt on olleet mun mielestät tosi upeita, mitä oon kuvista katsellut. En saanut kaikilta läheisiltä tukea kuvalle, mutta oma on kroppani niin päätin ottaa juuri sellaisen kuvan kun itse halusin. Chrisin suhtautuminen tatuointiin on ollut aika kielteistä, koska Jenkeissä (tai ainakin Kaliforniassa) tatuoinnit ei oo ollenkaan niin yleisiä kun Suomessa. Tatskoilla on siellä enemmän sellainen alamaailman leima tai sitten niitä kutsutaan tramp stampeiksi. Niin kesällä sitten Kaliforniassa voi olla, että tatuointi kerää katseita, toisin kun Suomessa :) Mutta se kuva on sellainen hyväntuulinen ja iloinen, ei kukaan voi katsoa sitä pahalla :)

Lontoon reissukin lähestyy mukavasti, tasan viikon päästä sitten siellä <3

Bon week-end! :)

Bisous,
Mimi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti