maanantai 27. helmikuuta 2012

Seinen risteilyn ja samppanjaretken suunnittelua

Coucou! :)

Pikainen päivitys muutamista matkavinkeistä Pariisiin. Nimittäin jos on suuntaamassa Pariisiin niin kannattaa seurata Grouponin sivuja, jossa usein hyviä tarjouksia. Se on siis sama konsepti kuin Suomen Citydeal, eli ostat lahjakortin johonkin palveluun, maksat sen ostohetkellä ja sitten lahjakortin kanssa varaat palvelun. Tänään siellä on tarjouksessa dîner croisière sur la Seine, illallisristeily Seinellä. Ostettiin se Saaran kanssa ja päästäänkin sitten nauttimaan kolmen ruokalajin illallinen samppanjapullon kera Seinellä hintaan 89 euroa/2 henkeä. Viimeksi kun olin porukoitten kanssa Seinen illallisristeilyllä, pulitettiin siitä n.120e/hlö eli yleensä ne on tosi kalliita.

Tässä kuvia Seinen risteilyltä syyskuulta 2010, vaihtoni ensimmäiseltä viikolta :) En ollutkaan aiemmin julkaissut niitä täällä. Porukat oli vierailemassa Pariisissa ja mentiin sitten tonne :) Otettiin sellanen illalllismenupaketti Bateaux Parisiens- laivalta. Laiva lähti ihan läheltä Eiffel-tornia. Oli tosi tunnelmallista. Oli mukava kun alkuillasta ehti ihailla maisemia vielä valoisana, ilta hämärtyi sitten kauniisti illallistaessa. Toihan tosi turistijuttu, mutta yllättäen ruokaan oli panostettu ja viinit myös, ei ollut niin paha rahastusmeininki ku oisin oottanut. Paitsi jos halus tilata jotain lisää, mikä ei kuulunut menuun, niin maksoi tosi paljon kyl.




lasikatto mahdollisti hienot näkymät kaikista pöydistä

joku ranskalainen bändi esiintyi siellä



Varattiimpa yks toinenkin kiva juttu Pariisin lomalle, sellainen, josta oon pitkään unelmoinut! Nimittäin retki samppanjatiloille! Champagnen maakuntahan on vain noin tunnin matkan päässä Pariisissa ja sinne pääsee kätevästi myös junalla. Moët & Chandonin tila sijaitsee Épernayn kylässä parinkymmenen minuutin junamatkan päässä Reimsistä, jonne Pariisista kestää noin puolitoista tuntia junalla. Mummin tila sijaitsee Reimsissä ja sinne pääsee kävellen myös juna-asemalta. Laskettiin kuitenkin, että itse junaliput ostamalla ja samppanjamaistelut maksamalla säästäisi vain n.30 euroa verrattuna Paris Vision- järjestäjän retkeen (111e). Päädyttiin ostaan tää valmis retkipaketti, joka vie meidät bussilla Pariisista molemmille samppanjatiloille sekä aikaa jää myös Reimsin kaupunkiin tutustumiseen. Kätevintähän ois vuokrata auto ja kiertää eri tiloja, mutta toisaalta tietullit Pariisista pois ja takas on aika kalliita. Valmisretkellä voi vaa olla huoletta ku muut vie :D

Tälläistä kivaa tiedossa, jaksaa paremmin opiskella kun on mitä odottaa :)

Kivaa viikkoa!

bisous,

Mimi

1 kommentti:

  1. Salut!

    Löysin sattumalta (uskomatonta!) blogisi kun googletin dogsittereitä Helsingistä. Muistin vain nimesi, olen kadottanut numerosi. Ja siellähän meidän pulla oli kuvassa! Neiti kaipaisi siis luotettavaa hoitotätiä ensi kuussa, Töölö olisi plussaa :)

    Otatko yhteyttä, Marika ja Lyyti

    VastaaPoista