maanantai 26. maaliskuuta 2012

Salut! :)

Käytiin torstaina nauttimassa 5 o'clock afternoon tea Lontoon vanhimmassa hotellissa Brown'sissa Mayfairissa. En kyllä ymmärrä, miten kello viiden teen jälkeen voi enää jaksaa syödä illallista, nimittäin niin paljon kaikkia herkkuja oli tarjolla. Brown'sissa oli tavallisen afternoon tea menun ohella myös loistava gluteeniton menuvaihtoehto, jonka valitsin. Se oli yhtä runsas kuin tavallinenkin menu ja leivokset ym. oli itseleivottuja :) Vinkkinä niin kannattaa tilata vain yksi afternoon tea menu, jonka jakaa toisen kanssa, koska niin paljon syötävää oli jo yhdessä menussa :) 



Listalta sai valita mieleisensä teen lukuisista eri vaihtoehdoista :) Valitsin vihreän jasmiiniteen.

oikean puolinen on gluteeniton menu :)
 Aluksi maisteltiin täytettyjä leipäsiä. Olin valinnut kasvisvaihtoehdon niin mun leipien välissä oli mm.avokadoa, kurkkua, juustoa... Maman leivissä oli esimerkiksi lohta ja kanaa. Menuun kuului myös ihanaa mansikkahilloa, jota oli kiva laittaa leivosten päälle :)







Kun lähes kaikki tarjottimilta oli syöty ja huokailin täysinäistä oloani, tuli tarjoilija vielä tuomaan kakkua ja mulle sorbettia. Huh! :) No vadelmasorbetti mahtuu aina johonkin vatsaan :)

Oma afternoon tea kannattaa varata todella ajoissa, useita viikkoja etukäteen. Suosituimpien hotellien afternoon teat saattaa ollaa varattu jo puoleksi vuodeksi eteenpäin, Onneks Brown'sista löytyi vielä tilaa kuukausi ennen varausta, meillä kävi hyvä tuuri :)

Bisous et bonne semaine!

Mimi

2 kommenttia:

  1. Ooh, miten herkullisen näköistä! :)
    Biz.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Maija! :) sun blogissa on aina niin ihania kuvia, kumpa osaisin kuvata yhtä hyvin ;)

    VastaaPoista