lauantai 24. maaliskuuta 2012

Portobello roadin vilinässä

Coucou! :)

Tänään kierreltiin Notting Hillissä kuuluisalla Portobello roadilla markkinoita. Sieltä löytyi ihana keväinen sormus joltain antiikkikauppiaalta. Lauantaiaamupäivä ja paikka oli täynnä ihmisiä. Ihan hirveän täyttä. Eri kielten sekoitus vaan siinä tungoksessa, japania ja venäjää ja ihan kaikkea. Puheensorinan yli erottui "antiikki"kauppiaitten tarjoushuudot ja katusoittajien musiikki. Nautiskeltiin siiderit The Duke of Welligtonissa, kivassa pubissa Portobello roadin loppupäässä. Ilma oli jälleen ihanat + 20, tarkeni hyvin ilman takkia. Olisimpa pakannut mukaan jotain todella keväistä... Oon tehnyt kyllä ihania kevätvaateostoksia täältä, mm. uudet kivat mustat ballerinat Geoxilta! Mutta ne pitään sisäänajaa, veti mun kantapäät verille heti ekan 300 metrin jälkeen. Oon hullaantunut keltaiseen väriin ja ostanut täältä kaikkia vaatteita keltaisena: mekon, housut, shortsit, pari toppia, huivin... Laittelen päivityksiä vaatteista sitten joskus :)



kauniita kukkaruukkuja








hieman rosoisempi talo

Ei voitu vastustaa kiusausta ja hakea jälleen macaronseja Laduréelta! Haettiin tällä kertaa mukaan 12 laatikko parhaimpia makuja eli ruusua, kinuskia ja vaniljaa! Ne ruusunterälehdistä tehdyt macaronsit on kyllä niin unelman makuisia... Jalat on niin poikki kaikesta kävelystä, että ollut ihan kiva hengähtää vähän herkkujen parissa hotellilla lueskellen uusimpia juorulehtiä. 

Mihin on muuten kadonneet kaikki Lontoon pulsut??? Ne kodittomat kerjäläiset kaduilla ja metroasemilla? Johonkin ne on siivottu pois, käsittämätöntä, sillä enää niitä ei oo ollenkaan täällä. Lontoo on muuttunut kahdessa vuodessa eri näköiseksi.

Nyt mennään illalliselle ranskalaiseen ravintolaan! :)


Bisous,
Mimi




2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja tunnelman kuvausta, iski matkakuume, vaikka helmikuussa palauduin edelliseltä reissulta :)
    Helmikuussa oli Lontoon pulsut vielä masiemissa, aiheuttaisiko lähenevät kisat kaikenlaista katujen siistimistä?

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista Satu! :) empä ollut tullut ollenkaan ajatelleeks noita olympialaisia, varmaan se selittää katujen siistimisen :D koko ajan odotin, että missä kulman takana ne oikee piileksii ku niit aina ennen ollu niin paljon siel.. toivottavasti pääset pian odottaa uutta reissuu nii saat helpotusta matkakuumeeseen :)

    VastaaPoista