sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Huomio rakkaat lukijat!

Coucou! :)

Aika kääntää lehti. Kuten olette varmasti huomanneet, en ole tätä blogia aktiivisesti pitkään aikaan päivitellyt lupauksistanikaan huolimatta. Koska en ole Pariisissa enää pitkään aikaan asunut, ei ole tarpeeksi riittänyt aiheesta kirjoitettavaa. Se vähäkin, mitä olisi edelleen sanottavaa, niin en ole sitä saanut kirjoitettua, varmaankin motivaation puutetta. Elämä Suomessa on ollut yllättävän kiireistä.

Tähän kaikkeen tulee kuitenkin muutos. NYT. Sillä alan kirjoittaa nykyisen elämäni tärkeimmistä asioista ja intohimoistani, niinkuin Pariisikin oli mulle suurin intohimo siellä asuessani. Aika on kuitenkin jättänyt Pariisin elämän ja tämä blogi sitä myöten aika kuihtunut, siksi olen perustanut uuden blogin nykyään rakkaimmista asioistani elämässäni. Oon kokenut muuttuneeni aika paljon tässä viimeisen parin vuoden aikana, monet teistä on ehkä seuranneetkin tätä muutosta kirjoituksissani ja huomanneet minun muuttuneen. Luksuselämäntyylin tavoittelun sijaan elämässäni onkin nousseet onnea tuomaan ihan eri seikat, irtauduin aikatavalla materiamaailmasta, jossa elin pitkään. Te seurasitte mukanani kun matkustin paljon eri paikkoihin, kävin syömässä joka viikko ihanissa paikoissa ja elin melkolailla upeaa elämää... Tämä ei kuitenkaan voinut jatkua ikuisesti eikä sellainen elämäntyyli olisi tuonut onnea loppuun asti. Huomasin löytäneenikin suurimman onnen Firestä. Fire syntyi maailmaan toukokuussa 9.4 ja jotenkin kaikki elämänarvoni menivät uuteen järjestykseen siitä lähtien, onneksi! Olen oivaltanut elämän pienien ilojen rakentuvan todellakin pienistä ihmeistä, kuten Firen tulosta maailmaan. Miten jostakin niin pienestä ja tuntemattomasti voikin tulla niin tärkeä ja rakas. Aloin seurata Firen elämää läheltä ja jäin siihen koukkuun, enää en voisi kuvitella olevani näkemättä Fireä kuukauteen. Fire toi mut kosketuksiin tähän hetkeen ja koin olevani kaikkein onnellisin sen seurassa, mikään samppanja tai ulkomaanmatka ei voisi sitä kokemusta voittaa. Toivon voivani jakaa tämä innostuksen teidän kanssa!

Tässä tausta uudelle blogilleni ja syyt siihen, miksi olen päätynyt kirjoittamaan niin erilaista ja erityylistä blogia. Toivon kuitenkin, että mahdollisimman moni teistä lukijoistani kuitenkin kiinnostuisi uudesta blogistani, liittyisi siihen lukijoiksi ja innostuisi kommentoimaan uusia tekstejäni. Ja tunnistaisi minut blogin kirjoittajana, löytäisi tämän blogin saman tyylin ja sydämen uudesta blogista.

Toivotan teidät lämpimästä tervetulleeksi lukemaan uutta blogiani varsamme puolikkaan Firen elämästä ja tulevan koiranpentuni Ionan elämän ensivaiheista aina pitkälle tulevaisuuteen asti blogissa White storms and Fire flames (whitestormsandfireflames.blogspot.com).

Kiitos kaikista runsaista kommenteistanne blogini matkan varrella ja tuestanne vaikeina hetkinä, te todella tsemppasitte minut eteenpäin ja toitte valoa toivottomina hetkinä. Oli todella ilo jakaa kanssanne Pariisin vaihtokokemukset ja vaihdosta palautumisen fiilikset ja vaikeudet.

Kiitos teillä kaikesta <3 Toivottavasti innostutte uudesta blogistani jos ette, niin kaikkea hyvää jatkoon <3

Bisous! <3

Mimi

8 kommenttia:

  1. Toivoisin, että kirjoittaisit vielä ne asiat Pariisista, joita sinulla on mielessä. Olisi mukava vielä lukea ne.

    VastaaPoista
  2. Kiitos mukavasta blogistasi! Oli ihana seurata sun matkaa vaihtarina sekä saada uusia vinkkejä Pariisiin. Kaikella on aikansa, niinhän se menee, ja ehkä tietty elämänvaihe on nyt jäämässä taakse ja uusi alkamassa - eihän sitä henkistä kasvua voisi muuten tapahtua! Hienoa kuulla, että oot löytämässä onnellisuutta arjen asioista ja rakkaista eläimistä. Varmasti tulen seuraamaan uutta blogiasi mielenkiinnolla. Kaikkea hyvää sulle ja tsemppiä koiran kasvatukseen! :)

    VastaaPoista
  3. Heippa! Kiitos kun muistutit, olinkin unohtanut kokonaan. Voin tänne niitä vielä lisäillä, puuttuu ainakin samppanjatilaretkestä ja Pariisin matkasta monia muita päivityksiä. Lisäilen niitä tänne vielä kun ehdin, en aio tätä blogia missään vaiheessa poistaa niin niitä pääsee tänne sitten lukemaan myöhemminkin :)

    Ja kiitos palautteesta ja kiva, että uudella blogillanikin on ainakin jo yksi uusi lukija :) :)

    VastaaPoista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. Tottakai rakas :) :) sun blogi on ihana <3 <3 ja varmasti mun lukijat ois kiinnostuneet siittä kun on sama aihe ja sulla niin hauska kirjoitustyyli :) mä laitan mainostuksen seuraavaan päivitykseen <3

    Attention! Hyvä ystäväni Satu viettää juuri nyt vaihtovuottaan Pariisissa ja kirjoittaa Pariisi-aiheista blogia osoitteessa http://rapparperi.blogspot.fi . Suosittelen lämpimästi vierailemaan blogin sivuilla, päivitykset ovat parasta lääkettä Pariisin nälkään ja tarjoavat oivan tilaisuuden elää mukana Satun vaihtoajan :)

    VastaaPoista
  6. Kiitos blogistasi. Vinkeistäsi oli todella paljon hyötyä neljän päivän Pariisin matkalla syyskuun loppupuolella. Oli mukava saada etukäteen tietoa kaupungin nähtävyyksistä. Ravintolasuosituksia hyödynsimme ja tyttäreni tutkivat kaikki shoppailu vinkkisi. Odotan mielenkiinnolla uusia juttujasi Pariisista.

    VastaaPoista
  7. Hei! Ihanaa, kiitos paljon palautteesta :) Tosi kiva kuulla, että mun vinkeistä on ollut hyötyä jopa koko teidän perheelle! :) Toivottavasti olitte tyytyväisiä suositteliimini ravintoloihin ja muihin vinkkeihin, kiva jos niistä oli apua teidän reissussa :)

    VastaaPoista