sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Laskiaistunnelmissa

Coucou! :)

Ilma tuoksuu jo keväältä ja ihanaa kun linnut laulaa. Mielikin kirkastuu sitä mukaa mitä valoisimmaks päivät käy ja kesälomakin häämöttää jo lähellä. Kandi pitää saada valmiiksi toukokuuhun mennessä ja tulevan viikon aikana olis tarkoitus kirjoittaa pedagogista tutkielmaa valmiiksi. En joudukkaan meneen perjantain tenttiin (jee ei tarvii siis lukee hulluna ens viikkoo), koska mulla onkin tenttipäivänä viisaudenhampaiden leikkausoperaatio, kolme lähtee pois kivaa. Ja viikon päästä alkaa syventävä harjoittelu, missä menee loppukevät :) Sitten Pariisiin! Mulla on kesän suunnitelmat vieläkin ihan auki. Jos en saa yhtä kesätyöpaikkaa jota hain (hain siis vaan yhtä ainutta :D) niin sitten meen kolmeks kuukaudeks Kaliforniaan! Tavallaan toivon, etten sais sitä työtä, tavallaan kuitenkin haluaisin ihan hirveästi sen, koska se ois tosi mielenkiintoinen homma. Saa nähdä mitä käy, ehkä maaliskuussa pääsee sit suunnittelee kaikkee kivaa. 

Tän hurjan opiskelutahdin keskellä pieni breikki teki hyvää...:

Paras tapa nauttia talven rippeistä on pulkkamäki! Voi sitä sisäisen lapsen intoa, joka heräsi Kaivopuistossa. Ufoilin Saaran kanssa ja törmäiltii joka laskulla muihin ihmisiin. Laskun onnistumisen mittari oli, kumpi törmäsi vähemmän radan lopussa seisoneisiin ihmisiin :D 

ehdottomasti Helsingin tyylikkäin pulkkamäki! Harmi vaan laskee suoraan autotielle.... :D 


Saaran kanssa Ulliksen laskiasriehassa


teekkareiden hieno kelkka, josta tuli punaista savua 



kuumat minttukaakaot kruunasi kermavaahto! :)



Laskiaisriehan huipensi illalla Gravitaatiobileet Circuksessa, jossa olin Saaran kanssa eturivissä kuuntelemassa Haloo Helsinkiä. Kotimatkalla Saara otti niin hauskan kuvan, että jaan sen teillekkin! Oon aina halunnut poseeraa ostoskärryissä ja nyt siihen tarjoutu loistava tilaisuus, kun sellaiset oli hylättyinä kotikadulla. Oon myös aina mietitnyt, että kuka noi kärryt sitten palauttaa sinne kauppaan takas vai mitä niille oikein käy. Kuva on otettu tiistaiyöllä ja ainakin vielä eilen, 5 päivää myöhemmin, ne oli liikkuneet n.400 metriä eteenpäin Kauppakorkeen kioskin eteen. Ehkä kun lumet sulaa niin joku ne työntää takas Sokokselle.



Gros bisous,
Mimi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti