maanantai 19. joulukuuta 2011

Salut! :)

Torjuakseni kaamosmasennusta vietin tänään Jupin kanssa hemmottelupäivää :) Se tuli todellakin tarpeeseen, sillä valonpuute, jatkuva sade ja pari pieleen mennyttä tenttiä ovat saaneet mut taas hetkeks unohtaan joie de vivren, taidon nauttia hetkestä ja elää nauttien. Viime viikon paahdoin (ainakin yritin) joka ilta puoleen yöhön tenttimateriaaleja ja kirjoittelin esseitä niin et tuntu pään räjähtävän. Joulu"loman" alkaminen tarkoittaa lisäaikaa tammikuun uusintatentteihin valmistautumiseen ja myös opettajan pedagogisten tutkielmasuunnitelman tekoa, että sellasta kivaa :) Pikkasen siis stressaa, mutta onneks perjantaina aurinko paistoi hurjat 5 min Fabianinkadulla kävellessäni, vitsit miten siitä osasi nauttia ja arvostaa valoa :) Ja sitten tänään kun ulkoitin koiraa kirjailijan puistossa, huomasin sattumalta puiston penkissä laattaan kaiverretun täydellisesti mielialaani sopivan sitaatin: Tajuamme valon vain koska elämme pimeydessä (Eeva-Liisa Manner) Onneks omassa elämässä on ollut paljon ihania valonpilkahduksia ihan parina edellisenä päivänä mutta eipä siitä sen enempää ;)

Jupi tuli Helsinkiin ja suunnattiinkin ekaks mun lempparilounaspaikkaan Teatteriin :) Rakastan niitä salaatteja... Tehtiin vähän jouluostoksia hirveiden ihmismassojen keskellä, kaikki muutkin on näköjään jättäneet jouluostoksensa viime tippaan ja ovat sitten positiivisella joulumielellä kaupoissa, huh oikeesti. Oon jo pitkään halunnut käydä testaamassa Skumpan, jossa on 16-19 skumppa+tapas vain 6e. Tapaksii sai tosi paljon lautaselle, plussaa monesta eri vaihtoehdosta. Ja skumppalasi kaadettiin ihan täyteen :) Tunnelma oli rento ja rauhallinen, koska oltiin siellä heti neljän jälkeen :D Haluttiin testata myös jotain makeampaa ja ilokseni huomasin listalla lempidrinkkini Rossinin. Join niitä aina Champsilla George V:ssä, jossa se drinkki oli maailman täydellisin: joukossa aitoja mansikkapaloja ja tarjottiin isosta lasista :) Tämä mielessäni en siis tietenkään voinut kun pettyä Skumpan rossiniin, varsinkin kun baarimikko lunttasi listasta , että mitä siihen tulee (samppanjaa + mansikkapyrettä). Mutta se baarimikko oli kyllä tosi symppis; huomasin et sillä oli tiskin katona vaahtokarkkeja sellases koristemaljas ja pyysin saada niitä kans ja se laitto niitä sit useita meille lautaselle kaupan päälle :) Hihh vähänkö mua nolotti kun maistettiin Jupin kans niitä, ne oli ihan kovia ja olleet varmaan siinä vaan koristeena eikä mitenkää syötäviks tarkoitettuna.. Hehh.. Mutta joo ihan kiva paikka, varmasti meen uudestaan :)






Kauppoihin pitää vielä palata huomenna hoitamaan loput jouluostokset. Ens vuonna aloitan tekeen ne jo lokakuussa välttääkseni ruuhkat :)

Palaan pian kertomalla enemmän tulevasta Pariisin matkasta, nimittäin saan joululahjaks Pariisin matkan! :) vielä puuttuu matkaseura...

Bisous!
Mimi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti