tiistai 3. tammikuuta 2012

Liukkaita teitä ja yllättäviä käänteitä

Coucou! :)

Ette ikinä arvaa mistä kirjoitan: lentokoneesta! :) En tiennyt, että lentokoneissa voi nykyään olla wifi ja täten lentomatkan voi kuluttaa surffailemalla yläilmoissa. Ja että arvaa kenen kanssa oon, nimittäin Chrisin kanssa. Ollaan matkalla Tukholmaan Norwegianilla, tää on hurjan aikainen aamukone kun oli kaikkein halvinta lähteä 6.50 lennolla... Chris tuli Suomeen viikko sitten ja lomailee täällä yhteensä kaks viikkoa. Keskiviikkona kun hän tuli niin käytiin syömässä suomalaista ruokaa ravintola KuuKuussa Etu-Töölössä. Lammas kuulemma maistui hyvin erilaiselta kuin Kaliforniassa, ihmettelinkin vähän et miks se tilas lampaanpotkan eikä vaikka jotai hieman tavallisempaa :D Mun ruoka oli tosi hyvää ja tykkäsin paikasta muutoinkin, söin todella herkullista marinoitua tofua kasvisten kera. Suosittelen lämpimästi :) Torstaina olin ratsastamassa Heidin kanssa pari tuntia maastossa ja oli superkivaa. Mulla oli vähän hassu hevonen, se meni kaikkia puita päin. Onneks ne puut oli ohuita ja taittu sen hepan alle, raapi vähän jalkoja.

Toivottavasti teidän uusi vuosi vaihtui mukavissa merkeissä! :) Me lähdettiin perjantaina 8 hegen porukalla meidän mökille pitämään pippaloita. Laitan kuvia myöhemmin kun on nopeampi wifi käytössä. Oli tosi kivaa vaihtaa vuosi ystävien kanssa, harmi vaan juuri vuoden vaihduttua väsähdin liiallisen skumpan kulutuksen takia liian aikaisin niin en ehtinyt juhlia niin myöhään kuin olisin halunnut. Oltiin kaikki tosi väsyneitä sunnuntaina kahden päivän juhlimisesta ja valitettavasti uusi vuosi sai hyvin ikävän päätöksen kun lähdettiin ajamaan mökiltä kotiin. Mun paras ystävä Jupi suistui liukkaalta maantieltä ojaan. Onneksi hänelle ei sattunut pahemmin, nimittäin auto meni lunastus kuntoon. Jupi joutui sairaalaan, mutta olosuhteisiin nähden voi hyvin ja pääsee pian leikkaukseen, koska hänen kasvoilleen kävi ikävämmin. Oli varmaan suojelusenkeli mukana kun selvisi niinkin ehjin nahoin <3

Tää matka on uskomattoman lyhyt, nyt jo aletaan laskeutua... palaan pian Tukholman kuulumisin. Muistakaa varoa liukkailla teillä!

Bisous,

Mimi


ps. wifi ei toiminutkaan taivaalla niin hyvin kuin luulin... julkaisen tekstin näin jälkikäteen hotellihuoneelta Kungsholmenilta, johon just pääsin rentoutumaan 8 tunnin kaupunkikiertelyn jälkeen :)

3 kommenttia:

  1. siis mitä :D mä luulin et sun ja chrisin juttu on over ja et sulla on joku toinen, suomalainen mies :D

    VastaaPoista
  2. kerro jo pian tukholman reissusta! :)
    ja niin mäkin luulin!

    VastaaPoista
  3. sori, että tuli pitkä päivitystauko, nyt aktivoidun taas blogini pariin :) ja hihh vähä muutin taas mieltäni...

    VastaaPoista